De første navne klar til Bork 2018

fredag d. 22. december 2017

Bork Havn Musikfestival kan nu afsløre Lars Lilholt Band, Carpark North, Nik & Jay, Benal og Italobrothers som de første kunstnere, der gæster musikfestivalen i 2018.

Juleaften nærmer sig, og Bork Havn Musikfestival har været så frække at tage forskud på julegaverne, og minsandten om der ikke under det store juletræ lå fem af de mest ønskede kunstnere til næste års festival.

Lars Lilholt Band, Carpark North, Nik & Jay samt Italobrothers har alle optrådt på Bork Havn Musikfestival tidligere, mens Benal ovenpå et rigtig vellykket år 2017 er klar til at debutere på den vestjyske festival til næste år.

Vi er i fuld gang med planlægningen af musikprogrammet for næste års festival, og endnu engang er det med den klare mission at skabe en musikfestival for alle. At vi så allerede nu kan præsentere fem så prominente navne som Lars Lilholt Band, Carpark North, Nik & Jay, Benal og Italobrothers.

Bork Havn Musikfestival løber af stablen fra d. 1.-4. august, og billetsalget er allerede startet. Læs meget mere om det her 

 

Lars Lilholt Band

Sommeren 2018 bringer endnu engang Lars Lilholt Band forbi Bork Havn Musikfestival. I bagagen har De Lyse Nætters Orkester denne gang et splinternyt album, som i skrivende stund endnu ikke har fået navn.

Bandet blev startet i 1983, slog igennem på Roskilde Festival og har spillet kontinuerligt hvert år lige siden på samtlige festivaller i landet. Foruden Lars er Gert Vincent den eneste tilbage fra den oprindelige besætning. Løbende er musikere kommet og gået, og de unge kræfter er med til at gøre bandet yderst vitalt og Lars Lilholt Band er aldrig stivnet i ”sådan plejer vi altså at gøre”. Hver eneste af de mange tusinde koncerter har været forskellige. Både bandet og kapelmesteren har formået at holde sig levende.

Publikummet i Bork kan se frem til sange fra bandets mange albums, og i 2018 vil som nævnt også være sange fra det nye album. Men mon ikke både Cafe Måneskin, Kald det kærlighed og Onkel Christian er med? Helt sikkert vil der gjalde et voldsomt ”Hej Ho” ud i natten, når bandet nådesløst tamper hittet Den Hvide Dværg.

Carpark North

Tilbage i 2001 singledebuterede Carpark North med ’There’s a Place’, og siden har landets rockfans fået den ene hitsingle efter den anden fra den hårdtslående trio. Sange som ’Human’, ’Transparent & Glasslike’ og ’32’ har alle været med til at forme det Carpark North, som vi alle kender i dag.

Efter en varm modtagelse af Carpark North’s femte studiealbum ’Hope’ er bandet nu klar til endnu engang slå vejen forbi Bork Havn Musikfestival, hvor de udover det nye album også åbner op for et imponerende bagkatalog, hvor publikum helt sikkert vil blive blæst omkuld af Morten Thorhauges pulserende trommespil, Søren Balsners buldrende bas og Lau Højens eminente vokal.

Lyden af ”Hope” emmer af Carpark Norths signaturproduktion og en genfunden nysgerrighed til at nye veje. Her kan man for første gang opleve bandet prøve kræfter med dansksprogede sange. Det sker på de numre ”Håb” og ”Glastårne”.

 

Carpark North

Nik & Jay

Hitmagerne Nik & Jay er tilbage i Bork. Det danske popfænomen har siden 2002 solgt mere end 400.000 plader, og har siden debutsinglen ”Nik & Jay” aldrig set sig tilbage. Langt de fleste danskere kan synge med på hits som ”Hot”, ”En Dag Tilbage”, ”Boing!” m.fl.

Nik & Jay er kendt for at smide den ene hitsingle efter den anden, som hver gang er noget helt nyt og anderledes, og som samtidig nærmest folder sig ud som en ny signaturlyd for Nik & Jay. Det er ærligt, det er jordnært og det rammer lige i hjertekuglen, så man bliver indfanget, bevæget og glad.

De seneste år har budt på nye singler som ”Skytsengel”, ”Hele Vejen” og senest singlen ”Linje H”, som er en ganske afdæmpet sang præget af akustisk guitar og knips, der viser duoen fra en usædvanlig lavmælt side. Én ting er sikkert, det bliver en ”Fest”, når Nik & Jay til sommer indtager Bork Havn Musikfestival.

 

Nik & Jay

Benal

Benjamin og Albert er de to mænd bag den elektroniske hiphop-duo Benal. Benal lod første gang høre fra sig i 2013, hvor de udgav ep'en "Baby", der i 2014 blev fulgt op af "Hiphop" og "Hvad Med Nu?" I januar 2016 udsendte de debutalbummet "Nu", der siden blev fulgt op af "Hvis Det Virkelig Er Vigtigt". Begge album fik fem stjerner af GAFFA.

En Benal-koncert er en utrolig intens oplevelse, hvor du det ene øjeblik får en mavepuster af en spydig punchline. Det næste bliver du øm om hjertet af skrøbelig poesi. Linjerne bliver nådesløst ytret af en nydelig mand i pertentligt knappet skjorte og et alvorligt blik bag brillerne, mens en uforudsigelig leg af tunge beats og boblende hooks slås om stemningen, der drilsk svinger fra det feststemte til det melankolske.

Benal vandt i efteråret 2017 P3 Guld hovedprisen. I motiveringen for at give Benal P3 Prisen hed det blandt andet, at duoen ”er en modig og kompromisløs original, som aldrig tager den lige vej, men hver gang sætter sig selv på spil og udfordrer sit publikum”.

 

Italobrothers

Italobrothers gav i 2015 og 2016 to hæsblæsende koncerter på Bork Havn Musikfestival, hvor Det Store Telt hoppede og dansede til hits som ”Stamp On The Ground…JUMP! JUMP! JUMP! JUMP!” og ”Love Is On Fire”.

Nu har Bork Havn Musikfestival fornøjelsen af i 2018 at kunne byde det tyske producerteam bestående af Zacharias Adrian og Mathias Metten velkommen tilbage.

ItaloBrothers slog for alvor igennem i 2007 hvor de udgav megahittet ‘Colours of the Rainbow’, et nummer som toppede stort set alle hitlister. Kort herefter smed de ‘Moonlight Shadow’ på gaden, et remake af Mike Oldfield klassikeren tilbage fra 1983. Dette remake nåede ligeledes stor anerkendelse på dansegulve over hele Europa. I 2009 releasede de så monsterhittet ‘Stamp On The Ground’, som med sine 150 bpm, flår dansegulvene op alle vegne. Den er røget nr. 1 på flere charts, også på div. Radiocharts som det suverænt mest ønskede nummer fra lytterne. 

 

Køb din billet her

 

Sponsorer
Find os på
FaceBook
Seneste tweets fra
Twitter
x

Tilmeld dig

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.