Dankort og kasseterminaler på Bork Havn Musikfestival

tirsdag d. 21. juli 2015

Bork Havn Musikfestival introducerer nu kasseapparater med dertilhørende dankortterminaler ved alle udsalgssteder på festivalen.


”Det vil til Bork Havn Musikfestival 2015 være muligt at betale med dankort i alle festivalens barer, madboder mv. Bork Havn Musikfestival har investeret i 44 kasseapparater med dertilhørende dankortterminaler, som vil blive koblet direkte til fibernet-forbindelsen, så der ikke risikeres udfald mht. forbindelsen.”

 

Nemmere for gæsterne

”Den primære grund til, at vi har valgt at implementere kasseapparater med dankortterminale på alle udsalgssteder er, at vi ønsker at skabe så god en oplevelse for vores gæster som muligt. Gæsterne behøves ikke at hæve penge inden koncerterne, og slipper for kø ved informationsskranken. Alt i alt håber vi, at det bliver nemmere for vores gæster, og at de derved får en bedre oplevelse på festivalen.” udtaler Martin Jensen, Økonomiansvarlig på Bork Havn Musikfestival.  

Der vil være ved hvert udsalgssted være mellem 3-6 dankortterminaler, hvor gæsterne kan hæve på beløbet eller på 300 kr. over beløbet. Der vil stadigvæk være mulighed for at hæve med alle korttyper i festivalens informationsskranke, hvor der vil være et gebyr på 10 kr.

 

En gevinst for festivalen

Det er ikke kun gæsterne, der kommer til at nyde godt af det nye system med kasseapparater og dankortterminaler. Det kommer også til at gavne festivalen, samt de frivillige på festivalen. ”Det nye system gør det muligt for os at optimere vores salgsrapportering, lagerstyring mm., og samtidig får vi også færre kontanter i omløb, hvilket også gør det langt nemmere mht. den administrative håndtering af kontanter på festivalen” uddyber Martin Jensen.

 

10527645_926800300679068_3138733453039880713_n

Sponsorer
Find os på
FaceBook
Seneste tweets fra
Twitter
x

Tilmeld dig

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.