Camp Deluxe flyttes

tirsdag d. 02. juli 2019

Camp Deluxe flyttes for at skabe mere ro i dette område, og samtidig oprettes et campingområde for festivalens medarbejdere.

Efter nøje overvejelser har Bork Festival besluttet at flytte det utrolig populære campingområde Camp Deluxe. Camp Deluxe er et lækkert campingområde, hvor der er mulighed for el, og området har egne toiletter og bad.

Samtidig er der på Camp Deluxe mulighed for en god nats søvn, hvor der skal være ro fra kl. 02.00-7:00.

Flytningen er en forbedring i forhold til støj, og det igennem årene har været svært for Bork Festival at begrænse støjniveauet på Camp Deluxe, når det var placeret klods op af festivalpladsen og festivalcampen.

Med flytningen af Camp Deluxe håber Bork Festival, at der kan skabes mere ro på campingområdet, og at gæsterne i området for alvor kan få en luksusoplevelse på Bork Festival. Selvom området er mere roligt end tidligere, vil der stadig kunne høres mulig fest og larm omkring campen.

Det tidligere Camp Deluxe-område vil i stedet blive benyttet til at skabe en camp for festivalens medarbejdere. Bork Festival ønsker med etableringen af en festivalplads dedikeret til festivalens medarbejdere, samarbejdspartnere mv. at gøre det endnu mere attraktivt at være medarbejder på festivalen samt styrke sammenholdet og fællesskabet mellem de mange frivillige hænder, som år efter år knokler for at skabe den bedst mulige festival.

I skrivende stund bliver kloak, fibernet og ekstra strøm lagt i jorden, så Bork Festival er klar med et rigtigt lækkert campingområde for både gæster og medhjælpere i uge 31.

Sidste ændring i denne omgang er, at Tivoli rykkes nærmere indgangen for at inddrage netop tivoliet, som en større del af velkomsten til Bork Festival. 

Gratis wellness på Camp Deluxe

Som noget nyt i år, er der også gratis adgang til sauna og vildmarksbadene på Camp Deluxe, hvis du er den heldige ejer af en billet til det mere stille campingområde på Bork.

 

2185551_Grunden -samlet _2019

 

20626777_10155632417924187_2854645197604236973_o

Sponsorer
Find os på
FaceBook
Seneste tweets fra
Twitter
x

Vind partoutbillet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med
i konkurrencen om en partoutbillet til 2020.