Bork Festival klar med 16 nye navne

tirsdag d. 11. december 2018

En Knaldrød Gummibåd med Vilde Kaniner, der er helt Ude Af Kontrol, har været på tur fra Paris til Berlin og er nu på vej til Bork Festival med en farlig Færgemand som kaptajn. - Kort sagt, så er der noget for enhver smag, når Birthe Kjær & Fell Good Band, Gnags, Ude Af Kontrol, Infernal og Johnny Madsen gæster Bork Festival.


Bork Festival har hidtil offentliggjort Nephew og Rasmus Seebach som de to første navne på næste års festivalplakat. Nu er festivalen klar med 16 nye navne, der rent musikalsk spænder fra Danmarks ondeste tramper-band til den ukronede dronning af Dansk Toppen.


Selvom de fem ovenstående kunstnere er meget forskellige, så er der også en række fællestræk. De er alle etablerede navne på den danske musikscene, de har alle tidligere med stor succes optrådt på Bork Festival og så er det alle navne, som nyder stor popularitet blandt festivalpublikummet i Bork.
Velkendte navne og nye skud på stammen

Foruden de ovenstående fem navne kan Bork Festival ligeledes præsentere en række gengangere på festivalen i form af: Tørfisk, Madam Blå & Poprockerne, Tom Donovan, Mads Og Simon Band, Volf Band, Souvenirs og Suckerpunch - samt de fire debutanter på Bork Festival: Michael Learns To Rock, Nicklas Sahl, Barselona og Tennis.


Den bedste julegave

Salget af partoutbilletter til Bork Festival er i fuld gang, og har du endnu ikke fundet den perfekte julegave til dine nærmeste, så er en en musikoplevelse på Bork Festival det helt rigtige valg! Her får du mere end 40 koncerter fordelt på fire dage i smukke rammer nær Ringkøbing Fjord.

 

Offentliggjorte navne til Bork Festival 2019

Nephew, Rasmus Seebach, Gnags, Johnny Madsen Band, Infernal, Michael Learns To Rock, Birthe Kjær & Feel Good Band, Ude af Kontrol, Volf band, Madam Blå & Poprockerne, Mads og Simon Band, Tennis, Barselona, Niklas Sahl, Tørfisk, Tom Donovan, Souvenirs & Suckerpunch.

 

Køb din partoutbillet nu og vær med i konkurrencen om refundering af billetprisen!

Vi udlover 15 stk. PARTOUT/PARTOUT CAMP DELUXE billetter ..blandt alle glade festivalgæster, der køber deres partoutbillet inden d. 31. december.

Partout | standard: 1000,-
Partout | Camp deluxe: 1300,-

Lodtrækningen finder sted søndag d. 2. januar, og vinderne vil blive kontaktet direkte. Vi refunderer pengene via bankoverførsel eller MobilePay, hvis du er blandt de heldige vindere.

 

Køb Billet 2018 - Rund

Gnags B+©ge 57_Per Lange

Sponsorer
Find os på
FaceBook
Seneste tweets fra
Twitter
x

Vind partoutbillet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med
i konkurrencen om en partoutbillet til 2020.