Bork Festival forlænger sæsonen

onsdag d. 26. juni 2019

En af bagtankerne med Bork Havnefest tilbage i begyndelsen – i 1979 – var at forlænge sæsonen! Det har man gjort i 40 år nu, og gør det stadig!

For der heldigvis stadig masser af sommer tilbage. Men ferien er snart forbi for de fleste af os. Arbejdet kalder efter turen sydpå eller en skøn tur i Danmark. Skolen kalder for andre – måske begyndelsen på en ungdomsuddannelse eller et andet kapitel i rejsen mod at finde den rette hylde i ens liv.

Så kommer Bork Festival lige på rette tid. Den forlænger sæsonen!

For det er jo det, en festival kan. Den trykker på stop – nu er jeg her, og absolut ingen andre steder!

Bork Festival har gennem 40 år trykket på mange stopknapper. Jeg er tilflytter og bor i Skjern, og jeg er generelt meget stolt af at være en del af det vestjyske. Spørg blot mine nuværende kollegaer i det sydjyske om ikke jeg forsøger at tale os op hver dag!

En af de ting, der uvilkårligt kommer på dagsordenen, er musik og festivaller – og her er Bork Festival noget af det, man som lokal er allermest stolt af. Prøv bare at se de musiknavne, der lægger vejen forbi i år. Prøv at tænke på de navne, der allerede har været forbi! Vildt!

På næstnederste linje af plakaten for i år finder man en lille trio fra Skjern: Undskyld Vi Forstyrrer! Den er jeg selv en del af – og kommer dermed til at prøve den 3. ud af 4 mulige roller til Bork: Som aktiv musiker. Jeg har været der som gæst, jeg har været der som journalist og nu som musiker. Jeg mangler blot at kunne krydse rollen som frivillig af – mon ikke, det kommer?

Carsten Bille Christiansen
Undskyld Vi Forstyrrer

 

38300974_1721341931318731_6240517756588916736_o

 

Sponsorer
Find os på
FaceBook
Seneste tweets fra
Twitter
x

Vind partoutbillet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med
i konkurrencen om en partoutbillet til 2020.