Billetsalget starter fredag den 1. december

tirsdag d. 28. november 2017

Billetsalget til Bork Havn Musikfestival 2018 starter den 1. december, og der er penge at spare ved køb inden d. 1. februar. I forhold til sidste år, har vi lavet følgende ændringer for at tilgodese vores gæster.

Vi lytter til vores gæster, og ønsker alle skal have en god oplevelse på Bork.

Derfor er det i år ikke muligt at pendle imellem Camp Deluxe og Festivalcampen, da det giver for meget larm og støj på Camp Deluxe.

Partout - Camp Deluxe billetten gælder derfor kun til Camp Deluxe området, mens Standard – Partoutbilletten kun gælder til festivalcampen. Det er ikke muligt at købe billet til områderne efterfølgende.

 

Partoutbillet | Standard (5 dage)

Partoutbilletten giver adgang til alle dage på festivalen, samt mulighed for at bo gratis i telt på festivalens almindelige camp. På denne camp har du mulighed for at feste natten lang!

Der er i år ikke adgang til festivalens Camp Deluxe område på denne billet, og det er heller ikke muligt at tilkøbe adgang efterfølgende.

1000,-

 

Partoutbillet | Camp Deluxe (5 dage)

Partoutbilletten giver adgang til alle dage på festivalen. Denne billet giver endvidere adgang til festivalens mest luksuriøse campingområde, hvor du gratis kan bo i telt.

Fri strøm, fri bad, ro om natten, mulighed for vildmarksbad & sauna.

På Camp Deluxe skal Din Camp være pæn og opryddet under hele festivalen, samt der skal være ro om natten, uden musik og larm!

Der er i år ikke adgang til festivalens standard camping område på denne billet, det er heller ikke muligt at tilkøbe adgang efterfølgende.

1300,-

Resterende billettyper vil blive sat til salg i starten af det nye år.

 

Køb din billet her

 

2175362_Spotlight -forside _890x 490

 

Sponsorer
Find os på
FaceBook
Seneste tweets fra
Twitter
x

Vind partoutbillet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med
i konkurrencen om en partoutbillet til 2020.