15 nye navne klar til Bork

onsdag d. 24. maj 2017

Musik-kabalen på Bork Havn Musikfestival begynder så småt at gå op, hvor Infernal sammen med hele 14 andre bands og artister er de nyeste tilføjelser til et yderst spændende musikprogram.

Billetpriserne stiger d. 1. juni, så der er ingen grund til at vente med at sikre sig billetten til dette års festival, og musikprogrammet er nu stort set komplet. 

Infernal bliver det seneste skud på stammen af spændende kunstnere, der til sommer indtager scenen i Det Store Telt på Bork Havn Musikfestival. Samtidig er Bork Havn Musikfestival klar med hele 14 andre bands og artister, der alle står klar til at give festivalpublikummet i Bork Havn Musikfestivals andre telte en ordentlig én på opleveren.

”Musikprogrammet for dette års festival begynder så småt at falde på plads, og det er med stor tilfredshed, at vi på nuværende tidspunkt kigger på plakaten. Vi synes endnu engang, at vi rammer rigtig bredt, og at vi rammer noget for enhver smag. Der er givet plads til større og mere velkendte navne, som jo selvfølgelig gerne skulle trække en masse glade gæster til festivalen. Samtidig giver vi med de i dag offentliggjorte navne også en lang række talenter mulighed for at udfolde deres potentiale på årets festival.

Infernal _2017

Infernal er igen på programmet
Infernal er tilbage på Bork Havn Musikfestival, og det bliver til et brag af en jubilæumsfest. Det bliver således en af de mest konsistente og dynamiske duoer i dansk musik, der i år på bl.a. Bork Havn Musikfestival fejrer 20 års jubilæum med nogle af dansk pop- og dancemusiks fedeste hits. Det bliver en tur ned af Memory Lane, hvor det hele startede med numre som "Sorti de L’enfer" og "Kalinka" og frem til kæmpe hits som ”From Paris To Berlin”, ”Banjo Thing” m.fl.

Der er lagt op til et hårdtpumpet og energisk show, når Infernal blænder op for et overflødighedshorn af hits, der tæller op mod 30 single-udgivelser, og festivalpublikummet i Bork kan se frem til den vildeste Katinka-fest, når Infernal lørdag aften går på scenen i Det Store Telt.

 

Talenter, rap og nostalgi

Bork Havn Musikfestival kan udover Infernal bl.a. også præsentere Hjalmer, Kesi, Jo & The Mofos, The Powls og Danmarks John. Hver især vil kunstnerne være med til at skabe en musikfest for alle, når Bork Havn Musikfestival løbet af stablen fra d. 2.-5. august.

Kesi
Succes på internettet med bl.a. debutsangen "Byen Sover" førte til en række koncerter og interesse fra etablerede pladeselskaber, og i juli 2011 skrev Kesi som 18 årig kontrakt med pladeselskabet Universal, der i august måned 2011 udsendte Kesis første officielle single ”Slem dreng". Samme måned bragte TV 2 et indslag om Kesi,der med pladekontrakten og den hurtige popularitet blev eksponeret i danske medier. Siden har Kesi udgivet hits som Søvnløs, Dumme Penge, God Dag, Consigliere og mange flere.

 

Kesi -01

Kesi åbner festivalen onsdag på årets festival.

Hjalmer
Den 21. årige fynbo Hjalmer er et levende bevis på, at der nogle gange dukker en artist op ud af det blå, som øjeblikkeligt både fascinerer og overbeviser. Allerede nu har Hjalmer med de to singleudspil ”Hjem Til En Anden” og ”Marie” vist prøver på sit enestående sangskrivertalent og imponerende evne til at formidle sine fine historier. Han er i øjeblikket i fuld gang med sit debutalbum, som ser dagens lys til efteråret.

 

Hjalmer

Endnu et stort talent på den danske musikscene

Jo & The Mofos
Jo & The Mofos opstod i en dansk stue i 2017 under en jamsession. De spiller rå & beskidt rock med et glimt i øjet - så alle kan være med.

Jo - eller til daglig Johanne Astrid - er 10 år og har spillet trommer i 4 år. The Mofos er tre ret erfarne herrer. Rasmus & Christian spiller bl.a. også i 'Kings in Exile' og Kristian spiller bl.a. også i 'I’ll Be Damned'. Den umiddelbart kontrastfyldte bandsammensætning bliver med et trylleslag så rigtig, så snart musikken går i gang. Heri ligger magien og missionen for Jo & the Mofos. Det er en hyldest til rocken på tværs af årtier og generationer.

Johanne Astrid startede med at spille trommer på et legetøjstrommesæt tilbage i 2013. Siden er hendes evner bag trommesættet vokset med rekordfart, hvor den hidtidige kulmination kom da hun sammen med hendes band ”Jo & The Mofos” i 2017 vandt det stort anlagte talentshow ”Danmark Har Talent”. Den dygtige trommeslager har siden 2016 turneret land og rige rundt til forskellige awardshows, musicals og promo-videos.

Danmarks John
Bandet Danmarks John er en ægte dansk hyldest til den folkekære John Mogensen. Bandet dykket på nostalgisk vis ned i John Mogensens store bagkatalog, og leverer et show med samme sjæl og ånd som den nu afdøde folkekunstner. Frontfiguren, der har en slående lighed med John Mogensen, krydrer sammen med bandet deres optræden med lune anekdoter, så publikum føres tilbage til John Mogensens storhedstid i 1970’erne.

The Powls
The Powls har det som erklæret mål, at skabe fest, stemning og gang i den, hvor de end kommer frem. At de også er i stand til at opfylde dette mål har de bevist igennem de sidste 27 år, med over 1000 Jobs til firmafester, festivaler, byfester, private arrangementer og andre former for basseralle.

Man kan forvente en enestående blanding af tør humor, god musik, overdrevent sceneshow og fire dedikerede mandslingen med en god fornemmelse for hvad der virker på publikum.

Scoops
Scoops, Stephen O'Rourke og Kevin Murphy danner tilsammen 3-mands orkestret Scoops. Med hver deres musikalske baggrund har de nu slået sig sammen, og arbejder på deres egen musik! De glæder sig til at gæste Det Irske Telt, hvor der er garanteret festlig stemning og dans på bordene.

18056537_764136500402671_4335877829539884131_o 
Scoops er tilbage i Det Irske Telt.

Unge lokale talenter på scenen i Bork

Viva la Wolfe & TING fra Esbjerg, Mads & Simon fra Skjern, Exotic Ice er delvis fra Ringkøbing, Jesper B. Nielsen fra Lunde, og Artful Candid fra Vostrup Efterskole er alle musikere fra nærområdet, og fælles for dem alle er, at de til sommer skal optræde på Bork Havn Musikfestival.

”Bork Havn Musikfestival er en traditionsrig og lokalforankret festival i Vestjylland. Vi vil gerne give de unge og lokale talenter en platform, hvorpå de kan udleve deres musikerdrømme. Netop derfor har vi i år valgt at satse endnu mere på talenterne fra vores hjemegn, som forhåbentlig også kan trække mange lokale festivalgængere ind i teltene”.

Viva La Wolfe
Viva La Wolfe er en sammentømret kvintet fra Esbjerg, der forstår at levere et solidt rockshow med distortionpedal, tunge riffs tilsat ungdommelig fanden-i-voldskhed og attitude. De fem gutter har allerede vist prøver på deres talent, hvor de tilbage i april vandt Esbjerg Rock Festivals Musikpris og bandet har ligeledes kvalificeret sig til finalen i Quasar, som er en talentkonkurrence for landets håbefulde og upcoming musikalske talenter.

18721077_1945029132397025_1490146026_o

Viva La Wolfe

Artful Candid
Det unge og talentfulde band Artful Candid gæstede i 2016 Bork Havn Musikfestival for første gang, og her gjorde de det så godt, at de igen i år er at finde på årets festivalplakat. Bandet kommer med deres helt egen 70’er inspirerede stil tilsat ungdommens energi, og det skinner klart igennem, at bandet elsker at stå på scenen.

Mads & Simon
Mads & Simon er resultatet af en målrettet guitarist og en forvirret trommeslager, der har slået sig sammen for at spille musik. De to lokale drenge fra Skjern underholder med et bredt repertoire, der spænder de nyeste udenlandske hits til de gamle danske klassikere.

Exotic Ice
Exotic Ice består af forsanger Ruben Junge og bassist Rune Bonde fra Ringkøbing samt trommeslager Michael Schweigert og guitarist Mads Svingholm fra Vejle. Sammen leverer det unge band med en gennemsnitsalder på knap 16 år en nyfortolkning på rock, så det passer ind til det mere poppede samfund, men stadig med de bidende guitarer og kraftfulde trommer. Bandet var i starten af maj klar med deres første EP ”The White”, mens de ligeledes nåede finalen i Spot Festivals talentkonkurrence.

Jesper B. Nielsen
Knap 15 km. fra Bork Havn er den unge og talentfulde sangskriver Jesper B. Nielsen opvokset. Jesper B. Nielsen er et ungt talent på den lokale musikscene, og han har allerede en EP på streamingtjenesten Spotify, hvor han giver prøver på sin talentfulde vokal akkompagneret af hans fine evner på en guitar.

TING
Rockorkestret TING blev stiftet i 2013 på Vardeegnens Efterskole hvor der var kærlighed ved første jam. Kvartetten har siden da, drevet af passionen, udforsket det musikalske univers.

Men modsat mange andre bands, som bliver til i et tæt og trygt efterskolemiljø, har de fire bandmedlemmer formået ikke alene at holde sammen på hinanden – men også udvikle repertoiret og ambitionerne for musikken.

DJ’s
Igen i år har Bork Havn Musikfestival allieret sig med Mobildiskotek Blue Star, der vil sørge for, at publikum hver dag får en god afslutning på festivalen, når de spiller op til fest i Det Irske Telt.

Derudover står den unge og talentfulde Thomas NED klar til at sætte gang i Mchanga Bar fredag og lørdag, hvor der strømme masser af energi og elektronisk musik ud af højttalerne.

 

Se hele musikprogrammet her

 

Køb din billet her

13567112_1036576983095753_742683621505574554_n

Jesper B. Nielsen spiller i år for første gang på Bork Havn Musikfestival.

 

272190_1280_12800_0_73_3543_2214_2

Sponsorer
Find os på
FaceBook
Seneste tweets fra
Twitter
x

Vind partoutbillet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med
i konkurrencen om en partoutbillet til 2020.