Ude af Kontrol

Ude Af Kontrol

Telt: Det Store Koncerttelt
Dag: Onsdag 
Tid: 23.45 

Med lysest fart har UDE AF KONTROL formået at skabe et solidt fodfæste på den danske musikscene. Munken, Englando og Balken danner gruppen UDE AF KONTROL, og har de seneste år skabt en bølge at hits i deres unikke og vilde Melbourne/Bounce univers. Med mere end 50 millioner streams, alene på Spotify, er drengene vokset med opgaven i takt med deres stigende popularitet. UDE AF KONTROL leverer et af det bedste og mest energifyldte sceneshows, der kan opleves i Danmark, hvilket publikum også oplevede sidste år på Bork Havn Musikfestival, da de tre gutter skød festivalen i gang med et brag af en koncert i Det Irske Telt tirsdag aften.

Drengene er, som navnet ligger op til, kendte for at skubbe til grænsen og ikke bange for at skille sig ud. UDE AF KONTROL har et vildt og farverigt univers hvor de sammen med deres fans har skabt et frirum hvor man 100% kan være sig selv.

Bandets seneste album, BUSTUM udkom i april 2016 og var efterfølgende på hitlisten.nu i 20 uger i træk – albummet hat netop fået en Platincertificering, hvilket er uhørt for en udgivelse uden radio airplay.

Den 20. oktober 2017 udsendte bandet deres seneste EP, ”Ude Af Kurs”. Bandet skal opleves live, hvor de sidste år fyldte nogle af landets store spillesteder samt telte på mere end 20 danske festivaler og open airs.

 

Sponsorer
Find os på
FaceBook
x

Tilmeld dig

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.