L.O.C.

L.O.C.

Telt: Det Store Koncerttelt
Dag: Lørdag 
Tid: 21.30

Liam O'Connor er et af de største navne i dansk musik. Populariteten er vokset støt siden udgivelsen af debutalbummet ”Dominologi” tilbage i 2001, og han er den sjældne kombination af kunstner og entertainer, der med en enorm og loyal fanbase både trækker gode anmeldelser og store salgstal på sine udgivelser.

Når L.O.C. i løbet af foråret 2019 udsender sit nye album, vil det være 5 år siden hans sidste fuldlængdealbum, ”Sakrilegium”, kom på gaden. 2014 bød på crooner projektet ”Grand Cru” og i 2016 udsendte han opsamlingen ”Anno XV”, der fejrede en 15 år lang rekordspækket karriere siden debuten ”Dominologi” udkom tilbage i 2001.

Om hans kommende album udtaler L.O.C.: “Liam udtaler: “Set i lyset af, hvordan musik bliver lavet og brugt i dag, har det været vigtigere end nogensinde for mig at have noget på hjertet før det var værd at skrive ned. Alt fra glæden over at komme ud på den anden side af teenagelivsleden, gennem realiseringen af at livet sagtens kunne blive værre, til ufiltrerede tanker om frygt, patriotisme, hysteriarkatet, og hvad vi nu ellers identificerer os med i min generation af selvoptagede. Det her album er så rendyrket som det kan blive for mig.”

 

Sponsorer
Find os på
FaceBook
x

Tilmeld dig

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.