Billetinformation

Billetter refunderes ikke

Købte billetter refunderes ikke, men vi henviser i stedet til buymyticket.dk

 

Børn

Børn i alderen 0 – 6 år har gratis adgang ifølge med en voksen.

Hvis barnet er mellem 7 – 13 år, er det muligt at købe en ungdomsbillet. En ungdomsbillet er billigere, og giver også adgang til hele ugen.

 

Salgssteder

Vi sælger kun billetter via Ticketmaster, samt Jysk Fynske Medier, så vi fraråder kraftigt, at der købes af andre end disse, da vi på den måde ikke kan garantere for gyldigheden af billetten.

 

Festivalpladsen

Partout-, dags, 3-dags- og weekendbilletter er alle inkl. entré til festivalpladsen. Uden festivalbillet kræver det entré til festivalpladsen.

 

Tivoli

Der er fri adgang til Nordisk Tivolipark.

 

Scan af billet

Når du ankommer til festivalen, skal du have armbånd på i billetvognen ved hovedindgangen. Billetten kan enten scannes i udprintet udgave, eller via mobilen. Det kræver dog, at skærmen er fin, og der er lys nok i displayet.

 

Navn på billetten

Du kan godt forære en billet væk, selvom dit navn står på billetten. Dette er ikke noget problem. Billetten kan dog kun scannes én gang, så pas godt på den.

 

Entré på festivalpladsen

50 kr. pr. mand pr. dag
150 kr. pr. mand alle dage

Som noget specielt ved Bork Festival, kan for kun 50 kr. pr. dag komme ind på festivalpladsen for at høre alle koncerter i Det Irske Telt, samt enkelte koncerter i Havnebaren.

 

Opgradering af billet

Det er muligt at opgradere sin billet ved at sende en mail til info@borkfestival.dk eller du kan gøre det i billetvognen på festivalpladsen. Dette vil koste differencen + administrationsgebyr.


Festivalcampen

Alle partoutbilletter er inkl. camp – festivalcampen åbner onsdag d. 29. juli kl. 10.00 for gæster med partoutbillet. Der er billetsalg og påsætning af armbånd fra kl. 09.00. 

Partoutbilletten giver adgang til alle dage på festivalen, samt mulighed for at bo gratis i telt på festivalens almindelige camp.

Dagsbillet giver adgang til festivalcampen frem til kl. 12.00 den efterfølgende dag.

3-dags billet giver adgang til festivalcampen, samt alle koncerter fra torsdag d. 30. juli kl. 10.00.

Weekendbillet giver adgang til festivalcampen, samt alle koncerter fra fredag d. 21. juli kl. 10.00.

 

Ledsager

Det er muligt for kørestolebrugere, at få en ledsager med ind på pladsen til halv pris.

Er billetten købt i forsalg, bedes I henvende jer ved billetsalget for at få refunderet halvdelen af den ene billet. Det kan kun ske med forevisning af Handicapkort.

 

Sponsorer
Find os på
FaceBook
Seneste tweets fra
Twitter
x

Vind partoutbillet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med
i konkurrencen om en partoutbillet til 2020.