Mad & drikkevarer

Uden mad og drikke duer festivalhelten ikke. Her er en lille oversigt over de forskellige muligheder på festivalen. 

Det er ikke tilladt at medbringe eget mad og drikke på festivalpladsen, men helt ok på campingarealerne.

 

Allergier & og særlige behov 

Der kan kun fraviges, hvis man af helbredsmæssige årsager ikke må indtage maden, der tilbydes på pladsen. Der skal i disse tilfælde foreligge dokumentation herpå i form af lægeerklæring, som skal forevises vagterne ved indgangen.

Hvis du har småbørn og har brug for at medbringe babymos eller lignende er det også tilladt.

 

Fadølsbaren

Placeret lige midt i centrum af festivalpladsen finder man Fadølsbaren, hvor øllet flyder i stride strømme. Foran Fadølsbaren er der lavet flere forskellige siddeområder, hvor man kan slå sig ned og nyde en dejlig kold fadøl i solen eller krybe i skygge under de store, sorte Tuborg-parasoller.

 

Koncertbaren

Der er i alt plads til ca. 4000 gæster, og med den store koncertbar, er der gode muligheder for at forsyne sig med drikkevarer under koncerterne. Her kan du få vædet ganen med alt fra fadøl til iskolde drinks, og råb gerne højt, når du bestiller, for stemningen og lyden er i top, og der er en reel chance for, at du bliver overdøvet af pigehvin til Nik & Jay’s koncert eller af de mange gæster, der synger med på John Mogensens klassikere, når Rasmus Bjerg går på scenen med sit hyldestshow. 

 

Mchanga

Mchanga er baren, hvor du kan mærke sandet mellem tæerne. En vaskeægte beachbar, der bærer et autentisk præg af det californiske surfermiljø tilsat lidt skandinavisk barhygge. Om dagen er der mulighed for at boltre sig på beachvolley-banen, mens der henad eftermiddagen er dømt hygge med et efterhånden legendarisk bankospil. Om aftenen spiller forskellige DJ’s op til dans, og det er mere reglen end undtagelsen, at barens dansegulv er fyldt til bristepunktet. Sidst men ikke mindst bør det nævnes, at Machanga er baren, hvor der serveres friskpresset appelsinjuice, som har været en bestseller i flere år i træk.

 

Foderbrættet

Er du til pizza, en fransk hotdog eller en omgang pølsemix så er Foderbrættet det helt rigtige sted for dig. Med et stort udvalg af mad og studievenlige priser, så har du mulighed for at spise dig mæt i lækker fastfood. Du kan blandt andet få en pølsemix, kebabmix eller en omgang Fish & Chips til 50 kr.

 

Café Rolig

Som navnet bærer præg af, så er Café Rolig stedet, hvor du kan få et afbræk fra musikken og slænge dig i alt fra gamle biografstole til hyggelige små sofaer og sækkestole. Her er der altid kaffe på kanden, og plads til at man kan nyde en pibe tobak eller en god cigar. Derudover har der siden 2015 været afholdt gin-, whisky- og romsmagning i Café Rolig, og det har været et stort tilløbsstykke alle år.

 

Havnebaren

I Havnebaren er der dømt fest hver aften. Her præsenteres en blandet repertoire af dansemusik, rock, pop, country og  typisk er der også en eftermiddag med Stand Up. I Havnebaren har du mulighed for at få hvilet benene, mens du lytter til noget af det bedste fra den danske musikscene, her er der nemlig både borde og bænke, som barens gæste kan slå sig ned ved, mens de nyder godt af Havnebarens brede udvalg af drikkevarer. 

 

Det Irske Telt

Det Irske Telt betyder den gode stemning med folkemusik fra øerne på den anden side af Vesterhavet. Her er plads til en svingom foran scenen og mulighed for at sidde ved bordene og snakke eller synge med på mange af de sange, vi kender så godt. Fra fadølshanerne flyder ikke blot de danske øl, men også Kilkenny og Guiness.

 

Jubilæumsgrillen

I anledningen af festivalens jubilæum, har vi også fundet det legendariske grønne pølsetelt frem fra starten af 90érne. Det vil igen blive grillet frankfurtere m/ brød på kulgrillen, præcist som vi gjorde det for mange år siden.   

 

Kabyssen

Sætter du pris på god gammeldags dansk mad, så er Kabyssen på Bork Havn Musikfestival bestemt et besøg værd. Her har du bla. mulighed for at sætte tænderne i en god dansk hakkebøf med bløde løg og brun sovs. 

 

Svineriet

Svineriet er inspireret af det stemningsfyldte Texas med American Barbeque. Vi skaber en hyggelige prærie-stil med rød/hvide duge, små servicesæt på bordene, hyggelig belysning og behageligt personale, der i bedste cowboy stil, servicerer teltets gæster.

Book allerede bord nu på svineriet@borkfestival.dk

Vi gør opmærksom på, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en skriftlig bekræftelse.

Svineriet har normalt åbent fra kl. 17.00 til 21.00 for spisende gæster, men i år vil teltet have åbent helt til kl. 01.30 – dog stadig kun med spisning til kl. 21.00.

I tidsrummet 21.30-01.30 vil der være mulighed for at nyde et glas vin, en øl eller en sommerlig drink. Og til lækkersulten er der sørget for lette snacks, som kan nydes.

 

Spisehuset Pagoden

I Spisehuset er den hjemmelavede burger i højsædet, og alt helt ned til ketchup, sennep og remoulade er husets egen.
Om du er til bøf, kylling eller fisk, er der en burger, der passer til dig i Spisehuset. Pagodens foodtruck finder du på festivalpladsen.

 

Myggen

På festivalcampen er "Myggen" spisestedet. Her kan festivalens mange overnattende gæster hver morgen dufte de lækre rundstykker, som er klar til at vække de sultne maver. "Myggen" er placeret lige ved hovedindgangen, så den også kan betjene publikum der er på vej ind på festivalpladsen. Det er naturligvis ikke kun rundstykker, der er på menuen. I “Myggen” findes et bredt udvalg inden for fastfood, og andet godt til maven. 

Sponsorer
Find os på
FaceBook
Seneste tweets fra
Twitter
x

Vind partoutbillet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med
i konkurrencen om en partoutbillet til 2020.