Velkommen

Vi er rigtig glade for, at der hvert år er så mange, der kan og vil hjælpe med festivalen. Sammen skal vi holde en festival, der giver publikum en totaloplevelse med god musik, super stemning i hyggelige og trygge forhold.

Vi har en fælles opgave til at få alt, til gå op i en højere enhed og samtidig indfri publikums forventninger om en tryg og tjekket festival. Sammen skal vi skabe et overskud til de involverede lokale ungdoms- og fritidsorganisationer.

Festivalledelsen har i løbet af vinteren holdt mange møder for at planlægge festivalen. Alt forarbejdet og planlægningen er på plads og det er nu, vi har brug for at over 1000 frivillige vil hjælpe med at give en hånd, så festivalen kan løbe af stablen under trygge og hyggelige forhold.

Vi har et kæmpe arbejde foran os – vi ved det er hårdt arbejde, men samtidig er det også spændende og sjovt at være med til. Opgaven er ikke større end, at vi kan løse det i fællesskab. Et fællesskab hvor hver enkelt lille brik spiller en stor betydning for det endelige resultat.

 

Med venlig hilsen

Festivalledelsen 

 

24302264_10155988617929187_9014105366481571403_o

Sponsorer
Find os på
FaceBook
Seneste tweets fra
Twitter
x

Vind partoutbillet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med
i konkurrencen om en partoutbillet til 2020.