Medhjælperregistrering

Registrering af personer der hjælper til ved Bork Festival.

Bork Festival ønsker at indsamle oplysninger om de medhjælpere der deltager i forbindelse med festivalen, herunder klargøring inden de 4 festivaldage, og oprydningen bagefter.

Det skyldes bl.a.

Festivalen har et omfang, hvor man ikke per definition kender alle hjælpere. Medhjælperne kommer fra hele landet. Nogle er repræsentanter for deres konkrete klubber i nærområdet, mens andre generelt hjælper i flere funktioner eller arbejdssteder på festivalpladsen.

Vi ved godt at det meste er baseret på frivillige menneskers velvillighed, og det skulle meget gerne være en god oplevelse at være medhjælper på Bork Festival. Omvendt er der også forbundet en ikke uvæsentlig økonomi i forbindelse med hele festivalen, og den aftale der er med den enkelte klub/forening.

Festivalen er således afhængig af at det antal medhjælpere, som er påsat i de enkelte områder, møder op til den aftalte "vagt", og det er vigtigt for arbejdsstedets formand/teamleder/tovholder, at kunne identificere de personer som er til stede på en konkret "vagt".

Festivalen udleverer t-shirt, og serverer mad i arbejdstiden, men ikke uden for den aftalte "vagt".

Medhjælperne er forsikret via den lovpligtige arbejdsskadeforsikring. Derudover er der en erhvervsskadeforsikring, der dækker skade på 3. person forvoldt af medhjælper på festivalen under udførsel af deres arbejde.

Festivalen ønsker at kunne udsende diverse nyhedsbreve, hilsner og orientering om næste års festival.

Medhjælpere skal i forbindelse med fremmøde til "vagter", forbi  medarbejderkontoret  på festival pladsen, så de kan blive registreret og få udleveret T-shirt og medarbejderarmbånd der gælder for dagen.  

Festivalen har medhjælperne i en samlet database fra år til år.

 

IMG_6818

 

Find os på
FaceBook
x

Vind partoutbillet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med
i konkurrencen om en partoutbillet til 2020.